♥ ♥ ♥ hey dude n babe ! welcome to my blog.. thanks coz sudi na intai-intai kat sini .. hehe.. :) kalau da intai tu , jangan lupe FOLLOW ye..! .. ♥ ♥ ♥
Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!

semua pengikutku..

06/06/2011

cerita single aku!!

now ,, im single back,,!
fuhh! very the hell tol la...
wahh,, da bebas.. !
tpy tak bermkne aku perempuan murahan yg rmai kawan laki...
aku bkan perempuan yg ske menggedik2 nan laki sesuka hati..
memang aku ramai kawan laki,, tpy hanya sebatas seorang KAWAN!
Aku dah ckp byk kli,, lau kowg ta ske jgk,, lantk mu ler,..
dan aku ta sombong , * yg selalu owg hntar chat kt fb aku..
kawan biar seribu ,, kasih,, lnsung x ad..
so,, saia suka ada ramai kawan.. FULLstop!
kalau ta suke kawan nan aku,,*like i care..
huhu,,
..........................................
single ta bermkne aku na capel..
sbb , prnsip aku, ( kalau aku sayang seseorang tu,, aku sayang betul2 )
so,, still berat untuk aku menerima yg bru.. sory .. :)
mase maseh blom mengizinkn untuk aku bkk aty untuk orng laen,, kah3.. * ayat paling poyo yg pena aku buat...
lgi un,, kan nak SPM ,, baek aq study,, kah3,, *study la sgt..
smnjak 2 menjak ney aku asyk bad mo0d ja .. sory la kpde sesiape yg persn .. 
lau ad yg gelak2 tuh,, kdg2 ad yg ikhls , ad yg nk amik aty je,, huhu.. sory yerk.. :)
lam idop ney,, kadg2 ad mse bhgie, ad mse sedih ,, so...

UNTUK si DYE!
** tengs da wat wawa bhgie walaupun sekejb.. + wat wawa sedih n benci kt apik sampai bile2..
**walaupun apik na mintak maap,, berat untuk wawa na lpekn sume tuh dan MAAP kn apik,, itu sangat berat wat mse ney..   sory to say,, 
..............................................................................................
 saya nak kawan sahaja saya nak kawan sahaja saya nak kawan sahaja 
weekk :P